Patrick Carman: Crni krug

39 tragova je serijal pustolovnih knjiga više različitih autora koji počinje s Labirintom kostiju. Pogrešna nota odvest će vas u Beč, Kradljivac mačeva u daleki Japan, Kao u grobu u Egipat, a Crni krug u Rusiju.

Na putovanja će vas povesti Dan i Amy Cahill, brat i sestra, koji slijede 39 tragova skrivenih po svijetu – tragove koji će ih možda odvesti do najvažnijeg blaga na svijetu i učiniti ih nevjerojatno bogatima, a možda će ih odvesti u smrt…

Ako odlučite prolistati prvu knjigu serijala, Labirint kostiju koju je napisao Rick Riordan, a Algoritam vam je omogućio uvid u prvo poglavlje ;), sigurno ćete se navući i za tren doći do Crnog kruga :).

Koja vam je knjiga iz serijala, i zašto ;), bila najbolja?

Ima li koji slobodan primjerak knjige provjeri ovdje: Katalog knjižnice.

Jedna misao o “Patrick Carman: Crni krug

  1. U cijelom se serijalu radi o tajnoj potrazi ogromne obitelji Cahill za 39 tragova. Pobjednik ima šansu promijeniti cijelo čovječanstvo. Glavni likovi su brat i sestra Amy i Dan Cahill. Isprva su svi ostali mislili da će ih se lako riješiti, no naravno kako to uvijek i biva, Amy i Dan su ih razočarali i postali im velika konkurencija. Uz krađe tragova, šuljanje uporištima, sklapanje saveza, izdaje i Danov humor, brat i sestra uz pomoć njihove guvernante Nellie putuju svijetom u sumanutoj potrazi za tragovima. Usput saznaju mnoge nove informacije o poznatim ličnostima (kao što su npr. Mozart ili Ben Franklin) koji su između ostaloga iz njihove obitelji. Ove će vas knjige držati u neizvjesnosti i tjerati vas da čitate dalje. Držat će vas u šaci i neće vam dati mira sve dok ne pročitate nastavak (ne obazirući se na to da 6. nastavak nije preveden).
    P.S.Ne mogu se nikako odlučiti koja je od njih najbolja.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s