Kirsten Boie: Skogland

skoglandČekaju vas avantura, uzbuđenje, bajka, politička drama, triler i krimić – sve u jednom dahu ;).

Četrnaestogodišnja Jarven upravo je dobila glavnu ulogu u filmu o princezi. Da, baš ona, premda je mislila da će izabrati njezinu prijateljicu! Čak se ni mama ne buni što će propustiti školu! I da bi sve bilo još uzbudljivije, za tili čas je odvedu (avionom!), kao pravu filmsku zvijezdu, u udaljeno, romantično kraljevstvo Skogland na snimanje.

Unatoč svemu, nešto nije kako bi trebalo biti. Kao prvo, sumnjivo je slična stvarnoj Skoglandskoj princezi, koja je pobjegla od kuće nakon smrti oca, Skoglandskog kralja. Osim toga, tu je i čudan namjesnik, pomalo ljigav. A tu su još i svi ti pobunjenici koji govore o ljudskim pravima i nepravdi. Od svega toga Jarven se već pomalo vrti u glavi, ali svaka nova zavrzlama otkrivat će joj od kakvog je kova – a i zašto je toliko slična nestaloj princezi.

Ima li koji slobodan primjerak knjige provjeri ovdje: Katalog knjižnice.

5 misli o “Kirsten Boie: Skogland

  1. Jedini moj komentar nakon što sam ovo pročitala bio je: “Ajme, dosadne li knjige.” I mislim da je to sasvim dostatan komentar za ovo djelo, bar dok ne stignu oprečna mišljenja (a naravno, bar kod mojih komentara, uvijek ih ima).

  2. Ovaj put se slažem s tobom. Knjigu nisam ni mogla pročitati do kraja koliko je dosadna bila. Totalno je nemaštovita i neoriginalna.
    A Jarven mi je naporna

  3. Sada, godinu kasnije, ponovno nailazim na ovu knjigu i sa sigurnošću tvrdim da je to jedna od najgorih koje sam u životu pročitala. Nezanimljiva radnja i manjak zapleta njene su glavne odlike, te je zato ne bih nikome preporučila.

  4. Pročitala sam ovu knjigu i moj dojam je jednostavno NE. Mislim da je ova knjiga čak imala i odličnu temu Jarven koja misli da glumi princezu no ne shvaća da ta njena uloga ima puno loših strana.Knjiga ima previše detalja ,jedan zaplet se vuče na 30 stranica i svim se gubi zanimljivost knjige.Knjiga ne budi znatiželju ni nikakvo uzbuđenje .Ova je knjiga jednostavno nezanimljiva i ne preporučujem ju.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s