A top nagrada ljeta 2014. ide u ruke…

EVANGELINE

bravo

Najkomentatoricu ljeta kojoj će pripasti nagrada sponzora Tehnotrade d.o.o. HP Slate 10 tablet:

Top nagrada tablet Hp Slate10 logo940

odabrala je prosudbena komisija:
Iva Pejković, voditeljica kluba čitatelja za mlade Dioptrija ,
Božena Vulić, voditeljica kluba čitatelja za tinejdžere Bili brig , te
Mišela Nežić, knjižničarka Osnovne škole Zadarski otoci.

Napominjemo da članice komisije nisu znale tko se krije iza pseudonima!

Komentar komisije:

Odabrali smo Evangeline jer je bila vrlo aktivna i zainteresirana što se vidi iz načina na koji je sudjelovala u raspravama o pročitanim knjigama. Time je zadovoljila jedan od formalnih kriterija za odabir kandidata za nagradu. Napisala je ukupno 25 komentara, komentirala je knjige na oba bloga i to sveukupno 21 knjigu. No, ono što je prevagnulo bila je sadržajna kvaliteta njenih komentara. Taknula nas je u srce svojim stilom i načinom pisanja te neposrednošću. Važno je napomenuti da je pazila i na pravopis. Uz to je pokazala da se ne boji zauzeti svoj stav, a u raspravama je vrlo spretno koristila argumente i citate.
Baš bismo zato ovaj naš mali osvrt završili citirajući Evangeline koja je napisala ono s čim se vjerujemo svi sudionici Potrage za knjigom ljeta mogu složiti:

 “…nije toliko bitno koja knjiga postane knjiga ljeta već je bitno da svi pročitamo puno dobrih knjiga, da raspravljamo o pročitanima i kroz mišljenja drugih blogera shvatimo nešto novo.”

Moramo naglasiti da nam nije bilo lako izdvojiti samo jednog komentatora i zato koristimo priliku da pohvalimo komentatorice:

Gordanu,
minaaddams i Princess.

Uživale smo u iščitavanju vaših komentara!

Posebna pohvala ide najaktivnijoj komentatorici ljeta 2014. pod pseudonimom

knjiga za 5

– osobito nam se svidio njen komentar na knjigu Jesam li se zaljubila:

“Ova knjiga je lijepa najviše zato što istina radi se o ljubavi ali nekako na humorističan način. Zlata mi je najdraži lik jer je tipična zaljubljena cura koja samo želi biti s njim. To mi je najbolje jer prikazuje realnost a ne da se cure kada su zaljubljene ponašaju cool to nije istina mi samo želimo da budemo središte njegova svijeta.”

Proglašenje najkomentatora i dodjela nagrada tradicionalno će se održati na proslavi Dana Gradske knjižnice Zadar. Vidimo se u petak, 3. listopada 2014. godine u 18 sati!

Oglasi

2 misli o “A top nagrada ljeta 2014. ide u ruke…

  1. Hvala na pohvalama! Čestitam Evangelini, zaslužila si komentari su ti odlični i zasluženo si pobijedila jedva te čekam uživo upoznati!

  2. Osjećam se iznimno počašćeno zbog ovakvog komentara komisije. Hvala vam na svim pohvalama , ali posebno vam hvala na tome što ste nama mladim čitačima omogućili ovako lijepo iskustvo. 🙂

    Također čestitke svima koji su sudjelovali i učinili ovaj blog ljepšim, zabavnijim, poučnijim i kreativnijim !!!!!!!!! 🙂 Nadam se da ćemo se družiti ponovno i sljedećeg ljeta (ako ne i prije) te da će nam se pridružiti i novi blogeri. 😀

    P.S. @knjiga za 5 Hvala. I ja tebe jedva čekam upoznati. 😀

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s